Aanpak


Voor een kostenbesparende en snelle oplevering van jouw e-commerce oplossing hanteren we een gestroomlijnde aanpak. Zo heb jij voortdurend inzicht in het proces. Dat is wel zo makkelijk. We onderscheiden de fasen voor de realisatie van jouw e-commerce platform: concept, creatie, realisatie en start.

Concept

Onder het genot van een kop koffie maken we samen een korte inventarisatie. In dat gesprek bespreken we graag wat de doelstellingen voor de webshop zijn, welke doelgroepen je wilt bereiken en welke informatie/boodschap belangrijk is. Ook de navigatiestructuur en de uitstraling blijven natuurlijk niet onbesproken.

Creatie

Wanneer de wensen helder zijn, gaan we naar de tekentafel. Tijdens het ontwerpen van de e-commerce oplossing houden we direct rekening met het mobiele verkeer, technische mogelijkheden, zoekmachine optimalisatie, social media en advertising. Ook denken we vast vooruit over toekomstplannen en doorgroeimogelijkheden.

Het binnenkomen op de webshop staat gelijk aan het bezoeken van een winkel. Uitstraling en huisstijl zijn belangrijke elementen en daarnaast zijn ook een makkelijke route door de website en een goede backoffice doorslaggevend voor de beleving van de (terugkerende) bezoeker.

Realisatie

Wanneer het ontwerp van jouw e-commerce oplossing klaar is, kan het bouwen beginnen. Bij de start van de realisatie nemen we alle afspraken omtrent ontwerp, techniek en functionaliteit mee. We houden daarbij uiteraard ook rekening met jouw wensen rondom beheer, wijzigingen, zoekmachine optimalisatie en onderhoud. Gedurende het proces kan je gerust een kijkje nemen in de testomgeving en staan we permanent tot je beschikking om zaken nader onder de loep te nemen.

Bij de bouw van de webshop kunnen we zorgen voor een eenvoudig Content Management Systeem (CMS) waarbij je – met behoud van alle styling en mogelijkheden – zelfstandig het beheer en het onderhoud op kan pakken. Heb je voor beheer en onderhoud toch liever ondersteuning? Geen probleem. Ook die service bieden we tegen scherpe tarieven aan.

Start

Wanneer je ons de goedkeuring op de realisatie van jouw e-commerce oplossing hebt gegeven, is het moment daar. De online webshop kan live! Samen regelen we het beheer in en zorgen we dat de bezoekersstromen en de conversie rates worden gevolgd. Verder kunnen we, zodra dat aan de orde is, solide aanpassingen doorvoeren om de bezoekersstromen op volle kracht door te laten groeien.

Iedere website heeft een eigen identiteit en invulling. Wanneer je gebruik maakt van onze diensten kunnen we ter aanvulling ook helpen op het gebied van domeinnaamregistratie en hosting. Geen ingewikkelde constructies, maar transparante tarieven die passend zijn bij jouw dataverkeer en opslagwensen.

Wat biedt een samenwerking met dNovo jou?

Ons advies is vrijblijvend, onze inzichten zijn helder en transparant. We zijn bij uitstek in staat om je te helpen door een gebruiksvriendelijk platform te creëren. Met aandacht voor onderhoud, commercie én design.

dNovo biedt betaalbare en schaalbare oplossingen voor nieuwe of bestaande websites. Hierin gaan we ver. Zo zijn de overschakeling naar een ander platform of de doorontwikkeling van een WordPress site eerder regel dan uitzondering. Onze gecertificeerde ontwikkelaars passen hun adviezen aan op alle specifieke wensen. Maatwerk verliest door onze service nooit haar pasvorm. En ook wanneer een bestaande website aan vernieuwing toe is, weet dNovo opnieuw de puntjes op de “i” te zetten.

Direct contact opnemen of telefonisch: 053 – 48 50 345

Versterking gezocht!
Bekijk onze vacatures!