Aanpak


Voor een kostenbesparende en snelle oplevering hanteren we een gestroomlijnde aanpak. Dat is wel zo makkelijk en zo heb je voortdurend inzicht in het proces. We onderscheiden de fasen concept, creatie, realisatie en start.

Concept

Onder het genot van een kop koffie maken we samen een korte inventarisatie. In zo’n gesprek bespreken we graag wat de doelstellingen voor de website zijn, welke doelgroepen je wilt bereiken, en welke informatie/boodschap belangrijk is. Ook de navigatiestructuur en de uitstraling blijven natuurlijk niet onbesproken.

Creatie

Wanneer de wensen helder zijn, gaan we naar de tekentafel. Tijdens het ontwerpen van de website houden we direct rekening met technische mogelijkheden, zoekmachine optimalisatie, social media en advertising. Ook denken we vast vooruit over toekomstplannen en doorgroeimogelijkheden.

Het binnenkomen op de website staat gelijk aan het bezoeken van een winkel. Uitstraling en huisstijl zijn belangrijke elementen en daarnaast zijn ook een makkelijke route door de website en een goede backoffice doorslaggevend voor de beleving van de (terugkerende) bezoeker.

Realisatie

Wanneer het ontwerp klaar is, kan het bouwen beginnen. Bij de start van de realisatie nemen we alle afspraken omtrent ontwerp, techniek en functionaliteit mee. We houden daarbij natuurlijk ook rekening met de wensen aangaande beheer, wijzigingen, zoekmachine optimalisatie en onderhoud. Gedurende het proces kan je gerust een kijkje nemen in de testomgeving en staan we permanent tot je beschikking om zaken nader onder de loep te nemen.

Bij de bouw van de website kunnen we zorgen voor een eenvoudig Content Management Systeem (CMS) waarbij je – met behoud van alle styling en mogelijkheden – zelfstandig het beheer en het onderhoud op kan pakken. Wordt je voor beheer en onderhoud toch liever door ons ondersteund? Geen probleem. Ook die service bieden we tegen scherpe tarieven aan.

Start

Wanneer je ons de goedkeuring op de realisatie hebt gegeven, is het moment daar. De website kan live! Samen regelen we het beheer in en zorgen we ook dat de bezoekersstromen en de conversie rates worden gevolgd. Verder kunnen we zodra dat opportuun is solide aanpassingen doorvoeren om de bezoekersstromen op volle kracht door te laten groeien.

Iedere website heeft een eigen identiteit en invulling. Wanneer je gebruik maakt van onze diensten kunnen we ter aanvulling ook helpen op het gebied van domeinnaamregistratie en hosting. Geen ingewikkelde constructies, maar transparante tarieven die passend zijn bij jouw dataverkeer en opslagwensen.

Wat biedt een samenwerking met dNovo ICT jou?

Ons advies is vrijblijvend, onze inzichten zijn helder en transparant. We zijn bij uitstek in staat om je te helpen door een gebruiksvriendelijk platform te creëren. Met aandacht voor onderhoud, commercie én design.

dNovo ICT biedt betaalbare en schaalbare oplossingen voor nieuwe of bestaande websites. Hierin gaan we ver. Zo zijn de overschakeling naar een ander platform of de doorontwikkeling van een WordPress site eerder regel dan uitzondering. Onze gecertificeerde ontwikkelaars passen hun adviezen aan op alle specifieke wensen. Maatwerk verliest door onze service nooit haar pasvorm. En ook wanneer een bestaande website aan vernieuwing toe is, weet dNovo ICT opnieuw de puntjes op de “i” te zetten.

Versterking gezocht!
Bekijk onze vacatures!