e-Commerce


Lees meer

Een goed georganiseerd e-commerce platform zorgt voor kwalitatief goede bezoekersstromen en een stijgende conversie. Hierin spelen zaken als zoekmachine-optimalisatie en de compatibiliteit met mobiel, tablet en computer een steeds prominentere rol. Door jouw webshop en strategie constant te optimaliseren, loop je nooit achter de feiten aan.

Passend bij jouw ideeën en toekomstplannen selecteren we het juiste platform om jouw webshop te realiseren of te optimaliseren. We delen onze inzichten en geven je advies over hoe we jouw wensen praktisch invulling kunnen geven. Onze adviezen over de voor- en nadelen van een gekozen oplossing zijn transparant. Optimaal resultaat is het streven, waarbij het doel van de webshop het uitgangspunt is. Doordat onze ontwikkelaars gezamenlijk onder één dak opereren, kunnen we snel en volgens afspraak jouw up-to-date webshop opleveren.

De platforms waarmee wij vertrouwd zijn, zijn o.a.:

Magento kenmerkt zich als een uitgebreid, solide e-commerce platform. Op het gebied van design, inhoud en functionaliteit kan er makkelijk geschakeld worden. Binnen Magento is praktisch alles mogelijk. Denk hierbij aan functionaliteiten als uitgebreid productbeheer, voorraadbeheer, een volledig administratiesysteem en beheer van marketingactiviteiten. We bouwen in eigen beheer Magento webshops op maat, door ze te verrijken met extensies, plugins en koppelingen. Na oplevering run jij een professionele webshop met een unieke uitstraling en functionaliteiten waar je op kunt rekenen. We optimaliseren jouw webshop periodiek, om de conversie en bezoekersstromen te stimuleren.

Shopware is een platform met een scherp oog voor design. Dit platform biedt naast de technische mogelijkheden, extra opties om de gebruikerservaring te verbeteren. Het doel van dit platform is het creëren van een soepele, gepersonaliseerde winkelervaring voor de bezoeker. Het inrichten van het platform beheren we zelf en bouwen we uit met plug-ins op maat. Het moderne uiterlijk geeft jouw webshop een modern karakter. De content van jouw webshop is makkelijk zelf te beheren, onder meer door het simpele drag & drop systeem. Zo creëer je zelf, samen met Shopware, een echte beleving waarin je bijvoorbeeld storytelling toepast. Daarnaast biedt Shopware inzicht in de bezoekersstromen en de conversie van jouw webshop. Op basis hiervan kunnen we op een later moment wijzigingen doorvoeren om jouw webshop te optimaliseren.

Wanneer jouw website op WordPress draait, is WooCommerce een logische keuze voor de realisatie van jouw e-commerce webshop. Deze WordPress plug-in is een van de populairste systemen voor de kleinere webshop. Naast het gebruiksgemak is het eenvoudig om voorraad te beheren en betaalsystemen te koppelen. Er zijn tal van plug-ins beschikbaar om jouw webshop te verrijken. Met WooCommerce zijn campagnes gemakkelijk te koppelen, rapporten makkelijk te maken en is jouw webshop geoptimaliseerd voor zoekmachines.

Versterking gezocht!
Bekijk onze vacatures!