Onderhoud en service


Lees meer

Om goed op (markt)ontwikkelingen te kunnen reageren, is het belangrijk dat de continuïteit en de beveiliging van webshops en websites gewaarborgd zijn. dNovo ICT biedt deze zekerheden. Wij ontwikkelen in eigen beheer webshops en websites én kunnen desgewenst het beheer van reeds ontwikkelde webshops en websites overnemen.

Strategie-optimalisatie

Niet alleen technisch onderhoud vergt de nodige aandacht, ook strategisch onderhouden we jouw website. Als jouw webshop al een tijdje draait, maken we de balans op. Op basis van data zoals heatmaps en analytics trekken we conclusies en stellen we de presentatie en de customer journey bij. Met als einddoel het stimuleren van jouw conversie en bezoekersstromen. Samen met jou zorgen we voor het bewaken van de beoogde doelen.

Veiligheid en stabiliteit

Na het opleveren van jouw webshop blijven we voor jou klaarstaan om onderhoud te verrichten met het oog op veiligheid en stabiliteit. Om dit te waarborgen voeren we patches en updates uit. We overleggen met jou van over de servicevoorwaarden en leggen deze vast in een service level agreement. We voeren service- & onderhoudsaanpassingen snel door. Met onze communicatielijnen kunnen we jou snel te woord staan en doordat alles onder één dak gerealiseerd wordt houden we elkaar en jouw doelen scherp.

Versterking gezocht!
Bekijk onze vacatures!