Websites & Webshops


Lees meer

Goed bereikbaar

Bij dNovo werken we aan uiteenlopende websites met ieder een eigen doel. Een optimale online bereikbaarheid is hierin altijd een belangrijk aandachtspunt. We zorgen ervoor dat jouw website in de Google zoekresultaten er met kop en schouders bovenuit steekt. Door rekening te houden met onder meer Search Engine Optimization (SEO), Search Engine Advertising (SEA) en een snelle laadtijd van jouw website, bevorderen wij de bezoekersstromen.

Gebruiksvriendelijk design

Na bezoekers werven, is hun aandacht op de website vasthouden de volgende stap. Bij het ontwikkelen van het webdesign analyseren we jouw doelgroep en richten we jouw website zo in dat de bezoeker zich thuis voelt. Na een periode kijken we naar de effectiviteit van het design op basis van analyses. We stellen het design strategisch bij en optimaliseren jouw website zodat je nog effectiever jouw doelgroep weet te bereiken.

Service & onderhoud

We werken voortdurend aan de verbetering van de websites & platformen die wij in beheer hebben. Aan de hand van periodieke patches, updates en het optimaliseren van het design met de daarbij behorende content, draai jij soepel mee op het wereldwijde web. Inzicht hebben in de nieuwste snufjes op het gebied van online is hierin van essentieel belang. Zo loopt jouw website nooit achter de feiten aan. Voor jouw servicevragen kunnen we direct schakelen met ons team dat zich onder één dak dagelijks bezighoudt met de meest uiteenlopende cases en vraagstukken.

Versterking gezocht!
Bekijk onze vacatures!