Diensten


Met ruim 25 jaar e-commerce ervaring weet dNovo ICT feilloos waar Abraham de mosterd haalt. Sinds 1994 zijn we vertrouwd met het internet en hebben we inmiddels een verscheidenheid aan e-commerce platforms mogen realiseren. Het bouwen van online webshops met oog voor bezoekersstromen, conversie rates en design is de kern van waar we dagelijks mee bezig zijn. dNovo ICT ziet kansen in ideeën en stroopt de mouwen graag gezamenlijk op om e-commerce oplossingen te realiseren.

Direct contact opnemen of telefonisch: 053 – 48 50 345

 

e-commerce


Een goed georganiseerd e-commerce platform zorgt voor kwalitatief goede bezoekersstromen en een stijgende conversie. Hierin spelen zaken als zoekmachine-optimalisatie en de compatibiliteit met mobiel, tablet en computer een steeds prominentere rol. Door jouw webshop en strategie constant te optimaliseren en met de technologische trends mee te gaan, loop je nooit achter de feiten aan.

Lees meer

 

Websites en webshops


We gaan naast webshops ook graag aan de slag met jouw website. We werken aan responsive en adaptive designs en verzorgen onze eigen hosting. De websites die we opleveren zijn gebruiksvriendelijk voor jouw bezoekers, goed vindbaar in zoekmachines en altijd up-to-date volgens de laatste trends. Met alle codekennis onder één dak leveren we snel een website op die staat als een huis en aansprekend is voor jouw doelgroep. Met onze service- en onderhoudsmogelijkheden zorgen wij ervoor dat jouw website altijd online bereikbaar is.

Lees meer

 

Maatwerk applicaties


Om in te spelen op bedrijfsprocessen en de daarbij behorende veranderingen kan er niet altijd een standaard oplossing of applicatie worden toegepast. Dankzij de expertise van dNovo ICT kan er altijd hoogwaardige maatwerk applicaties worden gebouwd en geïntegreerd. Wij helpen graag door een app te maken en te ontwikkelen. Door onze maatwerk applicaties bespaar je…

Lees meer

 

Internet Hosting


dNovo ICT gaat verder dan ontwikkel- en programmeerwerkzaamheden. Als het gaat om internet hosting, domeinregistratie en het inrichten van domeinnamen ben je bij ons aan het juiste adres. Wij nemen dit tegen scherpe tarieven op ons en jij bent verzekerd van de beschikbaarheid van jouw e-commerce die je onder handen hebt!

Lees meer

 

Onderhoud en service


Als ondernemer wil je dat jouw webshop 24/7 online te bereiken is. dNovo ICT heeft de kennis in huis om jouw webshop up-to-date en draaiende te houden. We voeren patches & updates on spot uit en kunnen gewenste wijzigingen snel doorvoeren dankzij de korte communicatielijnen die voor ons eerder regel dan uitzondering zijn.

Lees meer
Versterking gezocht!
Bekijk onze vacatures!