Diensten


Met ruim 25 jaar e-Commerce ervaring weet dNovo ICT feilloos waar abraham de mosterd haalt. Sinds 1994 zijn we vertrouwd met het internet en hebben we inmiddels een keur aan websites mogen realiseren. Het bouwen van websites met oog voor bezoekersstromen, conversie rates en design, is de kern van waar we dagelijks mee bezig zijn. dNovo ICT ziet kansen in ideeën en stroopt de mouwen graag gezamenlijk op om oplossingen te realiseren.

 

e-Commerce


Jouw business mag gezien worden, zeker online. Een webshop is de digitale etalage én het visitekaartje van jouw bedrijf. Een goede presentatie is key, maar een uitstekende gebruikerservaring is misschien nog wel belangrijker. Bij dNovo gaan we strategisch te werk waarbij we verschillende e-commerce platformen als technisch fundament gebruiken. We zijn gecertificeerd Magento & Shopware specialist. Met het constant optimaliseren van jouw webshop, maximaliseren we jouw online succes.

Lees meer

 

Websites & Webshops


We gaan naast webshops ook graag aan de slag met jouw website. We werken aan responsive en adaptive designs en verzorgen onze eigen hosting. De websites die we opleveren zijn gebruiksvriendelijk voor jouw bezoekers, goed vindbaar in zoekmachines en altijd up-to-date volgens de laatste trends. Met alle codekennis onder één dak leveren we snel een website op die staat als een huis en aansprekend is voor jouw doelgroep. Met onze service- & onderhoudsmogelijkheden zorgen wij ervoor dat jouw website altijd online bereikbaar is.

Lees meer

 

Maatwerk applicaties


Om bedrijfsprocessen en de veranderingen daarbinnen te faciliteren, kan niet altijd een standaard oplossing of applicatie worden toegepast, maar kan dankzij de expertise van dNovo ICT wel altijd een hoogwaardige maatwerkapplicatie gebouwd en geïntegreerd worden. We helpen graag op maat om ook in deze gevallen op significante wijze tijd en geld te besparen. ALTIJD EEN…

Lees meer

 

Hosting


dNovo ICT gaat verder dan ontwikkel- en programmeerwerkzaamheden. Wij kunnen je, daar waar het gaat om domeinregistratie of het beheren en inrichten van domeinnamen, volledig en tegen scherpe tarieven ontzorgen. Het geeft je de zekerheid over de beschikbaarheid van de website(s) die je onderhanden hebt. We gaan verder graag rond de tafel om te kijken…

Lees meer

 

Onderhoud en service


Als ondernemer wil je dat jouw webshop 24/7 online te bereiken is. dNovo ICT heeft de kennis in huis om jouw webshop up-to-date en draaiende te houden. We voeren patches & updates on spot uit en kunnen gewenste wijzigingen snel doorvoeren dankzij de korte communicatielijnen die voor ons eerder regel dan uitzondering zijn.

Lees meer
Versterking gezocht!
Bekijk onze vacatures!