AFAS B2C webshop-koppeling voor Magento2 webshop


Magento webshops met AFAS Profit AFAS Online is een onderdeel waar wij veel ervaring mee hebben, zowel standaard als klant specifiek maatwerk!
Door ons ontwikkelde koppelingen bieden een vrijwel real-time bijgewerkte informatie betreffende producten, voorraadmutaties en administratie. Niet alleen direct inzicht, maar ook een besparing. Dubbele invoer is niet langer meer nodig! Samen met u bepalen we welke informatie u wilt synchroniseren en welke kant informatie-onderdelen op moet stromen.
In onze koppeling zit bijvoorbeeld:

  • Orders realtime verwerken naar AFAS
  • Automatische synchronisatie van bijvoorbeeld producten, prijzen, voorraad,  van en naar het Magento E-commerce platform
  • Voorraadsynchronisatie tussen AFAS, Magento en eventuele WMS-systemen
  • Klantenregistratie oplossingen die passen bij uw proces; de AFAS Profit en AFAS Online koppeling heeft ondersteuning voor “guest checkout”.

Verder zijn vele variabelen in te regelen in onze koppelingen. Onze koppelingen tussen Magento en AFAS Profit of AFAS Online kunnen naar wens ingekleed worden.
In een vrijblijvende afspraak maken wij u graag bekend met de mogelijkheden.

Vraag een vrijblijvende offerte aan.

Magento B2C webshops koppelen aan AFAS Profit en AFAS Online?
Maak gebruik van onze koppelingen en uitgebreide kennis van de achterliggende processen voor optimale integratie en efficiëncy.

Versterking gezocht!
Bekijk onze vacatures!