Andere koppeling?


Wil jij jouw nieuwe of bestaande e-commerce webshop uitbreiden met een andere koppeling? dNovo kan dit voor jou uitvoeren. Wij doen dit met zowel bestaande, standaard koppelingen, of een op maat gemaakte koppeling. Denk hierbij aan koppelingen met systemen gericht op boekhouden, logistiek, CRM, ERP en WMS.

Direct contact opnemen

Net een stapje verder

dNovo gaat voor jou net dat stapje verder. Is er nog geen bestaande koppeling die aan jouw eisen en wensen voldoet? Dan gaan wij voor jou aan de slag. Ons team van specialisten weten voor jou een koppeling op maat te maken die voldoet aan jouw wensen en eisen. Graag halen wij het onderste uit de kan om van jouw e-commerce oplossing een succes te maken.

Ontdek de mogelijkheden

Benieuwd welke mogelijkheden dNovo voor jouw webshop ziet? Of welke oplossingen er mogelijk zijn die voldoen aan jouw wensen en eisen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op door het contactformulier in te vullen. Graag drinken wij een kopje koffie met je om de mogelijkheden te bespreken. Telefonisch contact is ook mogelijk, via: 053 – 48 50 345.

Direct contact opnemen

Vraag een vrijblijvende offerte aan.

Offerte koppeling
Versterking gezocht!
Bekijk onze vacatures!