Logistieke koppelingen


Binnen dNovo ICT hebben wij niet alleen ervaring met het realiseren van koppelingen met (financiële) ERP-systemen, maar ook met het ontsluiten, synchroniseren en uitwisselen van gegevens tussen bijvoorbeeld Magento en WMS- of logistieke systemen. Denk daarbij niet alleen aan de koppeling met een logistiek systeem, maar ook eventuele verdere ontsluiting naar financiële systemen, koppelingen met vervoerders en commerciële tools.
De door ons ontwikkelde koppeling zorgt ervoor dat je snel en eenvoudig kunt vertrouwen op een real time bijgewerkte informatie betreffende producten, voorraadmutaties en administratie. Niet alleen direct inzicht, maar ook een besparing zonder dubbele invoer. Wij kunnen bijvoorbeeld koppelen met specifieke WMS-systemen als Centric, Picqer, Wics of onderdelen uit ERP-pakketten van bijvoorbeeld Exact of AFAS.
Wij zorgen er altijd voor dat je realtime inzicht hebt in jouw bedrijf, waarbij je de mogelijkheid hebt zelf aan te geven welke gegevens uitgewisseld dienen te worden. Samen met jou werken wij aan de juiste oplossing voor jouw situatie.

Vraag een vrijblijvende offerte aan.

Offerte koppeling
Versterking gezocht!
Bekijk onze vacatures!