OCI Roundtrip


De OCI Roundtrip Koppeling voor het optimaliseren van de bestelervaring van uw klant.
Bij E-Procurement gaat het voornamelijk om het optimaliseren van de operationele inkoopprocessen en het verbinden met leveranciers.
Om dit mogelijk te maken bestaan er OCI Roundtrip koppelingen die (in)kopers de mogelijkheid geven om vanuit het eigen centrale ERP of inkoopsysteem uw  Magento, Magento 2 of Shopware catalogus te bekijken.

Vraag een vrijblijvende offerte aan.

Offerte koppeling

Volledige OCI Roundtrip koppeling voor Magento, Magento 2 en Shopware webshops.
Het zorgt voor de koppeling tussen bijvoorbeeld een Magento omgeving met een ERP-systeem als AFAS, SAP, Oracle of Exact of meer specifieke inkoopsoftware als AXI, Basware, Dynamics, Inconto, ProQuro, ProActive en PROACTIS TBlox.
De inkoper komt middels een automatische login op de webshop of omgeving van de leverancier terecht waar de verschillende producten gekozen en in het winkelmandje gestopt worden zonder daadwerkelijk af te rekenen. Tevens is artikelinformatie, beschikbaarheid, leverprijs en de actuele prijs zichtbaar. De order komt real-time in het eigen systeem terecht via cXML of XML, waar verdere informatie kan worden toegevoegd en de order verder wordt opgepakt. Denk daarbij bijvoorbeeld aan kostenplaats, inkoopnummers, afleveradres en andere relevante informatie.
Eventueel kan er ook in platformen van meerdere leveranciers tegelijk worden gezocht en

Versterking gezocht!
Bekijk onze vacatures!