Onderhoud


Lees meer

dNovo biedt veiligheid en stabiliteit voor jouw platformen door de systemen intern en extern up-to-date te houden. Met het systeem in eigen beheer kunnen we te allen tijde wijzigingen en updates doorvoeren. Dit doen we door updates, maar ook door complete front-end en back-end ondersteuning voor het verder uitbouwen van jouw website.

Patches & Updates

De beveiliging van jouw webshop staat bij ons hoog in het vaandel. Daarom voeren we altijd patches uit waarin mogelijk veiligheidslekken worden gedicht. Updates zorgen ervoor dat het CMS-systeem en de website altijd voorzien zijn van de nieuwste features en functies. dNovo neemt voor jou het werk uit handen zodat jij altijd verzekerd kan van een stabiel, veilig systeem dat werkt.

Complete front- & back-end web ondersteuning

Wanneer er nieuwe plannen uitgewerkt moeten worden in jouw webshop, kunnen we actief jouw wensen doorvoeren. De doorontwikkeling van jouw website op zowel strategisch, optimaliserend en technisch gebied is onder één dak realiseerbaar. Dat zorgt voor korte communicatielijnen en snel doorgevoerde aanpassingen.

Service level agreement

Als we voor je aan de slag gaan, leggen we de servicevoorwaarden met je vast. We stellen een service level agreement op. Zo weet je altijd wanneer je kan rekenen op de service van dNovo. We gaan voor een snelle aanpak en een persoonlijke benadering.

Versterking gezocht!
Bekijk onze vacatures!