ICT onderhoud


Lees meer

dNovo biedt veiligheid en stabiliteit voor jouw platformen door de systemen intern en extern up-to-date te houden. Wij houden ICT onderhoud graag zo effectief mogelijk. Daardoor behouden we het systeem in eigen beheer en kunnen we te allen tijde wijzigingen en updates doorvoeren. Dit doen we door updates, maar ook door complete front-end en back-end ondersteuning voor het verder uitbouwen van jouw website.

ICT onderhoud

De beveiliging van jouw webshop staat bij ons hoog in het vaandel. Het uitvoeren van patches en updates zijn daarvoor ontzettend belangrijk. Daarom voeren we altijd patches uit waarin mogelijk veiligheidslekken worden gedicht. Updates zorgen ervoor dat het CMS-systeem en de website altijd voorzien zijn van de nieuwste features en functies. dNovo neemt voor jou het werk uit handen zodat jij altijd verzekerd bent van een stabiel, veilig systeem dat werkt.

Complete front- & back-end web ondersteuning

Wanneer er nieuwe plannen uitgewerkt moeten worden in jouw e-commerce platform, kunnen we actief jouw wensen doorvoeren. De doorontwikkeling van jouw website op zowel strategisch, optimaliserend en technisch gebied is onder één dak realiseerbaar. Dat zorgt voor korte communicatielijnen en snel doorgevoerde aanpassingen.

Service level agreement

Als we voor je aan de slag gaan, leggen we de servicevoorwaarden met je vast. We stellen een service level agreement op. Hierin noteren we alle onderling gemaakte afspraken, het aantal uren dat wij voor jou aan de slag gaan en wat je binnen die uren kunt verwachten van ons. Ook afspraken rondom communicatie worden hierin vastgelegd. Zo weet je altijd wanneer je kan rekenen op de service van dNovo. We gaan voor een snelle aanpak en een persoonlijke benadering.

Direct contact opnemen

Versterking gezocht!
Bekijk onze vacatures!