Optimalisatie


Lees meer

Ook wanneer de strategie van jouw business al bepaald is, kan dNovo helpen met bijsturen en het geven van inzichten om jouw strategie te optimaliseren. Dit doen we op basis van analyses als heatmaps, Google Analytics en a/b testing. Zo zorgen we ervoor dat jouw website up-to-date is en jouw conversie verder kan groeien.

Conversie-optimalisatie

Wanneer de koers van jouw website toch nog wat verfijning nodig heeft, geven we jouw strategie een review. We nemen jouw website periodiek onder de loep. We testen en optimaliseren continu, om zo de conversie van jouw webshop te optimaliseren en de bezoekersstromen te stimuleren.

Analyses & testing

Om meer inzicht te krijgen in het gebruik van de website, analyseren we het gedrag van de bezoeker aan de hand van heatmaps. Hieruit trekken we conclusies en stellen we het design en de productpresentatie bij. Veranderingen binnen jouw doelgroep houden we nauw in de gaten met analyses als Google Analytics. Zodat jouw webshop zich blijft focussen op de juiste doelgroep. Met de inzet van a/b testing wordt duidelijk welke designs het beste inspelen op het gedrag van de consument. De websitebezoeker sturen we real time bij. We werken aan een persoonlijk karakter van jouw webshop dat op geheel eigen wijze inspeelt op elke individuele bezoeker.

Analysemogelijkheden voor iedere webshop

We beschikken over verschillende analysemogelijkheden die ieder toepasbaar zijn voor verschillende webshops. Op basis van de analyseresultaten voeren we aanpassingen in eigen beheer door. Tijdbesparend en eenvoudig. Neem contact met ons op en kijk wat dNovo voor jou kan betekenen.

Versterking gezocht!
Bekijk onze vacatures!