Online strategie


Lees meer

Een goede online strategie maakt van kijkers kopers. dNovo ICT werkt aan een passende bezoekerservaring binnen jouw online webshop. Dit doen wij voor zowel de B2B als B2C klant. Samen bekijken we hoe we strategie optimalisatie kunnen realiseren. Met onze geautomatiseerde marketingmogelijkheden spreek jij jouw klant persoonlijk aan met onder andere gepersonaliseerde aanbiedingen en aanbevelingen.

Online strategie op maat

Een goede campagne zet aan tot kopen. Een gepersonaliseerde campagne zet aan tot klantenbinding. Door de personalisatie van marketingkanalen voelt jouw klant zich thuis in jouw e-commerce webshop. Gepersonaliseerde content zoals productaanbevelingen laat de de klant zich op zijn gemak voelen. Dat zie je terug in het winkelmandje.

Online vindbaarheid

Door aandacht te schenken aan Search engine optimization (SEO) en search engine advertising (SEA) wordt jouw online vindbaarheid vergroot. Jouw online webshop steekt in de online zoekresultaten er met kop en schouders boven de concurrenten uit. Door online snel vindbaar te zijn vergroot je de traffic op jouw website om zo jouw omzet een boost te geven.

Geautomatiseerde marketing

Marketing die op rolletjes loopt neemt veel werk uit handen en draagt bij aan meer betrokkenheid van jouw klanten. Het automatiseren van jouw marketing zorgt er voor dat geen campagne te laat in de mailbox van de klant beland.
dNovo ICT ontwikkelt een volledig geïntegreerde e-mailmarketing strategie op maat dat past bij jouw doelen. Hiervoor maken we gebruik van diverse koppelingen. We denken met je mee over onder meer periodieke e-mails (zoals nieuwsbrieven), contactverzoeken en after sales e-mails. Alles netjes gekoppeld aan jouw e-commerce platform en CMS-systeem. Door ons beheerd, dus alles onder één dak.

Strategische aanbevelingen

Door effectief data te verzamelen over onder andere het online gedrag van de bezoeker, kunnen we gepersonaliseerde productaanbevelingen doen. Daarnaast ontwerpen we gebruikersprofielen om jouw doelgroep en haar behoeften te schetsen. Dit draagt bij aan een effectief, conversie optimaliserende webshop waarin klanten hun weg weten te vinden.

Strategisch marketingplan

Met jouw wensen en doelen in het achterhoofd werken we een strategisch marketingplan uit. Dit doen we van welkomstbericht tot check-out van jouw webshop. Benieuwd wat de mogelijkheden zijn voor jouw business? Neem dan contact met ons op. We praten je graag bij.

Direct contact opnemen

Versterking gezocht!
Bekijk onze vacatures!