Software ontwikkeling


Lees meer

Wij werken met verschillende e-commerce platformen zoals Magento, Shopware en WooCommerce. Daardoor is er altijd wel een software dat bij jouw wensen past. De technische mogelijkheden zijn vrijwel eindeloos. Maatwerk software is onze specialiteit. We beschikken over de volledige technische front-end en back-end kennis en we maken, indien gewenst, gebruik van op maat gemaakte koppelingen met bijvoorbeeld AFAS.

E-commerce platform systemen

Na jouw wensen, doelen en budget te hebben doorgenomen, selecteren we de software dat bij jouw profiel past. We houden rekening met de grootte van jouw webshop, de beoogde uitstraling en de plannen voor de toekomst. Op basis hiervan selecteren we het juiste systeem voor jouw online webshop.

Beschikbare systemen

dNovo heeft gecertificeerde Magento– én Shopware specialisten in huis en daarnaast werken we met WooCommerce. Elk platform heeft zijn eigen kenmerken en functies. Zo is er altijd wel een systeem dat aansluit bij jouw wensen en ambities.

Maatwerk software

Om bedrijfsprocessen overzichtelijk te maken, zetten we indien gewenst maatwerk software in. Dit zorgt onder andere voor een schakel tussen jouw online webshop en interne systemen, zoals online voorraadsynchronisatie, het door koppelen van ordergegevens en het maken van financiële transacties. Zowel administratief als operationeel. Hierbij kun je ook denken aan koppelingen met bijvoorbeeld een ERP-systeem zoals AFAS.

Direct contact opnemen

Versterking gezocht!
Bekijk onze vacatures!