Techniek


Lees meer

Uitgaande van verschillende e-Commerce platformen zoals Magento, Shopware en WooCommerce, is er altijd wel een systeem dat bij jouw wensen past. De technische mogelijkheden zijn vrijwel eindeloos. We beschikken over de volledige technische frontend- en backendkennis en we maken desgewenst gebruik van op maat gemaakte koppelingen met bijvoorbeeld AFAS.

E-commerce webshop systemen

Na jouw wensen, doelen en budget te hebben doorgenomen, selecteren we het systeem dat bij jouw profiel past. We houden rekening met de grootte van jouw webshop, de beoogde uitstraling en de plannen voor de toekomst. Op basis hiervan selecteren we het juiste systeem voor jouw business.

Beschikbare systemen

dNovo heeft gecertificeerde Magento- én Shopware specialisten in huis en daarnaast werken we met WooCommerce. Elk systeem kent zijn eigen kenmerken en functies. Zo is er altijd wel een systeem dat aansluit bij jouw wensen en ambities.

Op maat gemaakte koppelingen

Om bedrijfsprocessen overzichtelijk te maken, zetten we desgewenst koppelingen op maat in. Dit zorgt o.a. voor een schakel tussen jouw webshop en interne systemen. Denk hierbij aan online voorraadsynchronisatie, doorkoppelen van ordergegevens en het maken van financiële transacties. Zowel administratief als operationeel. En denk hierbij ook aan koppelingen met bijvoorbeeld een ERP-systeem zoals AFAS.

Versterking gezocht!
Bekijk onze vacatures!