Magento Shopware


Lees meer

dNovo werkt hoofdzakelijk met Magento en Shopware om van jouw e-commerce een groot succes te maken. Kies je voor een webshop op basis van Magento, dan profiteer je direct van het effect dat Magento heeft op jouw zoekresultaten. Daarnaast is het mogelijk om meerdere webshops aan één installatie te koppelen.

Direct contact opnemen

Oneindig veel mogelijkheden

De mogelijkheden van Magento 2 zijn eindeloos. Zo is het mogelijk om zowel een B2C als een Magento B2B shop te bouwen met deze software. Door middel van templates, plug-ins en maatwerkoplossingen kan Magento 2 naar wens worden omgebouwd. Magento Shopware biedt veelzijdige functionaliteiten op het gebied van betaalverkeer, logistiek, meertaligheid en design.

WMS Magento koppeling

Wanneer het gaat om een Warehouse Management System (WMS) koppeling met Magento, ben je bij dNovo ook aan het juiste adres. In een WMS worden de ontwikkelingen en veranderingen in een magazijn bijgehouden. Bij een WMS Magento koppeling komen de systemen direct samen in Magento. Ideaal, want nu heb je alle gegevens op één plek staan.

Magento 2 punchout

Een Magento 2 punchout heeft alles te maken met een OCI koppeling. Hierbij wordt er een koppeling gemaakt tussen een klanten systeem en een webshop. Magento Shopware is dusdanig gebouwd dat het mogelijk is om een OCI koppeling te maken met een klanten systeem. Kortom, Magenot 2 is perfect voor de B2C én B2B Magento 2 webshop.

Kernvoordelen op een rij

  • Nummer 1 open source platform;
  • Veel templates en plug-ins standaard beschikbaar;
  • Verschillende maatwerkoplossingen in één platform mogelijk;
  • Bijdragend op het gebied van SEO;
  • Meerdere webshops in één installatie mogelijk;
  • Uitgebreide beveiliging;
  • Eenvoudig overstappen op andere leveranciers.

dNovo kan Magento voor nieuwe webshops inzetten, kan zich sterk maken voor optimalisatie van vergelijkbare bestaande webshops en kan gespecialiseerde Magento ondersteuning bieden. Daarnaast kan dNovo voorzien in koppelingen op financieel, logistiek en commercieel gebied en staat dNovo ICT garant voor designs die soepel draaien op mobiele devices, tablets en computers.

Magento Solution Specialist Magento Frontend Developer

Wat kunnen wij voor jou betekenen?

dNovo is gespecialiseerd in het ontwikkelen van Magento en Shopware. Wanneer jij met jouw webshop of e-commerce oplossing wilt profiteren van alle voordelen die Magento 2 te bieden heeft, ben je bij ons aan het juiste adres. Graag drinken we samen met je een kopje koffie om de mogelijkheden te bespreken. Neem vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier. Liever direct contact? Wij zijn telefonisch te bereiken via: 053 – 48 50 345.

Direct contact opnemen

Versterking gezocht!
Bekijk onze vacatures!