Shopware


Lees meer

shopware-logo-300x100

Wanneer je een webshop laat bouwen, moet je een keuze maken uit het platform. Shopware is een veelzijdig e-commerce platform waar je jouw website op kunt laten draaien. Ook het overstappen naar Shopware wordt veel gedaan. Weet jij al op welke platform je jouw website wilt laten maken? Kies ook voor een Shopware webshop.

Direct contact opnemen

Wat is Shopware?

Shopware is een ontzettend groot e-commerce platform in Duitsland, maar ondertussen timmert de software al aardig aan de weg in Nederland. Shopware is in 2000 opgericht en is gedurende zijn bestaan gigantisch gegroeid. Ondertussen hebben zij al een aantal grote namen op hun software draaien, denk hierbij aan L’oreal, Haribo en Bruno Banani.

Ondanks dat een groot aantal webshops draait op Shopware 5, is ondertussen Shopware 6 al aangekondigd. Een Shopware webshop is ideaal omdat alle onderdelen en e-commerce functionaliteiten al bestaan. Deze functies moeten op de juiste manier aan elkaar gekoppeld en samengevoegd worden tot één goed geheel.

Shopware webshop mogelijkheden

Bij het bouwen van een webshop op Shopware software is er veel mogelijk. Denk aan de volgende:

1. Vrijheid in het plaatsen van uitingen

Een webshop beheren lijkt heel lastig. Het is vervelend om regelmatig de webshopbeheerder om hulp te moeten vragen om het uiterlijk van de webshop te veranderen. Met Shopware is dit niet nodig. De ontwerpmodus van Shopware werkt heel eenvoudig en er is geen programmeerkennis voor nodig om aanpassingen te kunnen doen.

2. Gepersonaliseerde looks

Met behulp van Shopware is het mogelijk om het aanbod van jouw webshop aan te passen aan de bezoeker. Denk bijvoorbeeld aan de uitgelichte producten specifiek voor mannen of vrouwen. Shopware past het aanbod aan webshopbezoekers die voldoen aan bepaalde eisen.

3. Dynamische productinformatie

Met behulp van Shopware is het ook mogelijk om te variëren in productdetails. Wil je productdetails tonen nadat een bezoeker op een afbeelding heeft geklikt? Dat kan! Maar het is ook mogelijk om te kiezen voor een informatiepagina.

De kernvoordelen op een rij:

  • Open source platform met Duitse roots;
  • Verschillende pakketten mogelijk;
  • Verschillende maatwerkoplossingen in één platform;
  • Centrale beheer- en optimalisatiemogelijkheden;
  • Eenvoudig overstappen op andere leveranciers.

Shopware Business Partner

Ontdek de mogelijkheden voor jouw webshop

Behalve de bovengenoemde mogelijkheden, zijn er uiteraard nog veel meer opties binnen Shopware. Wil jij graag een webshop bouwen met het Shopware platform, maar weet je niet waar je moet beginnen? dNovo is een echte Shopware specialist en helpt graag bij de bouw van jouw webshop. Daarbij houden we rekening met jouw wensen en eisen.

Graag drinken we samen met je een kopje koffie om de mogelijkheden te bespreken. Neem vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier. Liever direct contact? Wij zijn telefonisch te bereiken via: 053 – 48 50 345.

Direct contact opnemen

Versterking gezocht!
Bekijk onze vacatures!